top of page

ПОРТФОЛИО

Здравейте! Казвам се Ася!

Занимавам се със създаване на съдържание за брандове и компании в сферата на кулинарията, здравословното хранене, ресторантьорството и козметиката. Вярвам, че първото впечатление за един продукт е ключово и винаги държа на неговата презентация. Чрез Content Creating помагам на различни бизнеси да изградят уникален облик на социалните си мрежи, като предоставям креативни кадри за тях. Стилът ми е отражение на характера ми - минималистичен, цветен и изпълнен с въображение. Обичам да излизам извън зоната си на комфорт и съм готова да създадем правилния продукт за вашия бранд!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • TikTok
  • Behance

КЛИЕНТИ

Smart Organic

(Kookie Cat, RooBar, Dragon Superfoods,

Frudada, Bett'R Snacks)

Leckar Foods

IKAROV Cosmetics

Magic Food

Trakis 

Brain Foods

Hippoland

SO_logo_slogan.webp
Ikarov-Logo-01.png
dragon_superfoods_logo.png
41_300x300.png
DSC04145_edit.jpeg
IMG_0249-Edit2.jpg

УСЛУГИ

Професионално заснемане на рецепти

Обработка на снимки/видеа

Copywriting

Lifestyle снимки

Продуктови снимки

Видеа тип разопаковане (unboxing)

Първо впечатление за продукт/дегустация

Видео тип дневна рутина

DSC04087_edit2.jpeg

КУЛИНАРНА
ФОТОГРАФИЯ

DSC04079.jpg

Да запечаташ безупречния кадър на приготвената храна е трудоемкo - изисква търпение, креативност и внимание към детайла. Кулинарната фотография взима предвид правилния ъгъл, светлина, композиция и стил, за да представи крайния продукт по възможно най-естествен начин. Всяка снимка разказва своята сантиментална история - от внимантелното подбиране на продуктите, през тяхното приготвяне до аранжирането и споделянето с любими хора. Вярвам, че правилното заснемане и рекламата са взаимно свързани, защото първото впечатление играе ключова роля върху избора на потребителите!

IMG_0035-Edit.jpg

ЛАЙФСТАЙЛ
ФОТОГРАФИЯ

Лайфстайл фотографията произлиза от Lifestyle Product Photography. Като все по-налгащо се явление във фотографията и социалните мрежи, тя се занимава със снимане на различни продукти в предварително подбрана и стилизирана среда. Цели да запознае потенциалния клиент с конкретния продукт, начина на живот и естетиката, която се налага от дадената марка.

DSC04240.jpg

ГАЛЕРИЯ